Moţiunea de cenzură, tot mai aproape de vot. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat câte semnături s-au strâns

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat câte semnături s-au strâns pentru moţiunea de cenzură, dar şi că este convins că Guvernul condus de Viorica Dăncilă va fi dat jos. 

"În momentul acesta, din ceea ce ştiu din urmă cu 5-6 ore, sunt 238 de semnături, faţă de cele 233 necesare. Asta înseamnă că trece (moţiunea - n.r.). Înainte de a ne hotărî să semnăm, am fost singurul partid care a cerut PNL să vină şi cu ceilalţi paşi (...) Le-am spus: 'Veniţi cu un program de guvernare'. Nu un program de guvernare, în accepţiunea curentă a programului cu care te prezinţi la alegerile generale de la termen, dar cu principalele direcţii de acţiune, cu câteva lucruri importante care să definească acţiunea viitorului guvern", a spus Tăriceanu la Radio Gold FM.

Potrivit lui Tăriceanu, viitorul guvern va avea 'un mandat limitat în timp'. 'Aş prefera ca intrarea noastră (ALDE - n.r.) la guvernare, dacă va fi cazul, să fie făcută pe baza rezultatelor pe care le vom obţine la alegerile parlamentare', a adăugat Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel