EXCLUSIV  Moțiune de cenzură, VOT. Ciuvică: Cine dr*cului mai vine la muncă în Parlament în ultimele 3 zile?

Moțiune de cenzură, VOT / Foto: Facebook Parlementul României
Moțiune de cenzură, VOT / Foto: Facebook Parlementul României

Mugur Ciuvică susține că la votul pentru moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîţu sala ar putea fi goală deoarece parlamentarii pleacă în concediu.

"Mă frățioare, azi e miercuri. Nici nu mai știu ce dată e. Așa, 23. Peste fix o săptămână se termină luna. Când se termină luna iunie, se termină și sesiunea parlamentară. Pleacă ăia (n.r. parlamentarii) două luni în vacanță, că așa e legea în România, cred că scrie și în Constituție. Așa e legea. Parlamentul ăsta în iulie și august pleacă în vacanță.

Ori, ăștia au depus moțiunea astăzi, urmând ca să fie votată, că nu au cum să o voteze săptămâna asta, că săptămâna asta, din activitatea parlamentară, mai e mâine, că Parlamentul nu lucrează vineri, sâmbătă și duminică, decât dacă îi ții cu forța pe aici pe unii, urmând ca moțiunea de cenzură să fie dezbătută săptămâna viitoare, adică în ultima jumătate de săptămână de muncă a Parlamentului. Cine dr*cu mai vine la muncă în Parlament în ultimele 3 zile?  Absolut nimeni, în mod normal.", a declarat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de la DC NEWS, care a subliniat că se așteaptă la un Parlament gol în ultima săptămână. 

”Moțiune la mișto” a fost titlul dat acestei moțiuni de cenzură ce ar urma să fie votată chiar în ultima zi de sesiune parlamentară, respectiv 30 iunie 2021. 

Moțiunea de cenzură depusă de PSD

Sorin Grindeanu, vicepreşedinte PSD, a anunţat că social-democraţii au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. 

"Am depus moţiunea anunţată de preşedintele PSD. Din câte ştiu, colegii de la AUR probabil vor vota moţiunea, vor fi probabil şi colegi parlamentari din grupul minorităţilor care vor vota. În ceea ce priveşte colegi din arcul guvernamental, nu aş vrea să intru în detalii, dar cred că tot ceea ce înseamnă această guvernare Cîţu îi pune cel puţin pe o parte importantă dintre parlamentarii PNL într-o situaţie extrem de dificilă. Pentru că realizează pe o parte că acest Guvern este un dezastru, dar pe de altă parte şi-ar dori ca PNL să rămână la Guvernare", a declarat Sorin Grindeanu la Parlament. 

Întrebat ce şanse de reuşită are moţiunea, Grindeanu a spus că "aş cita din preşedintele partidului, 50-50". Sorin Grindeanu a dezminţit informaţia conform căreia el va fi propunerea PSD pentru postul de premier dacă moţiunea va trece şi a spus că partidul are deja un candidat votat în interiorul partidului. 

VEZI ȘI: Moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Ciolacu: Există semnale că oameni din PNL ar vrea să o voteze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel