Moartea lui Fidel Castro, doar o păcăleală a hackerilor

fidel castro nu e mort
fidel castro nu e mort

Un viral în care era anunţată moartea lui Castro a fost primit pe mail de către internauţii din toată lumea, după care a apărut şi pe Twitter.

După Osama bin Laden sau Maummar Gaddafi, a avenit rândul liderului cubanez Fidel Castro să fie ucis de către internet. Ca şi în cazul celorlaţi doi, pe internet au apărut fotografii false ale cadavrului, informează Realitatea.

Viralul în care era anunţată moartea lui Castro a fost primit pe mail de către internauţii din toată lumea, după care a apărut şi pe Twitter, scrie foxnews.

Spam-ul primit pe mail era sub forma unei ştiri breaking news, care îi invita pe cititori să deschidă un video. Filmul era de fapt un virus, care infecta calculatoarele. Hackerii au prins teren propice pentru răspândirea virusului, pentru că în ultima perioadă s-au înmulţit zvonurile potrivit cărora starea de sănătate a lui Castro s-ar fi înrăutăţit.

Pentru că strea de sănătate a lui Castro este păstrată ca un secret de stat, acest tip de ştire a avut un mare succes şi mulţi dintre internauţi chiar au sperat să fie adevărat.

Citeşte şi:

ZVON: Publicaţiile din America de Sud anunţă moartea lui Fidel Castro. Twitter a fost împânzit de astfel de mesaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel