Monica Macovei, despre coabitarea cu Victor Ponta

Monica Macovei dezvăluie ce relație va avea cu premierul Victor Ponta, dacă va câștiga alegerile prezidențiale 2014. 

Prezentă la Adevărul Live, Monicăi Macovei i s-a atras atenția că dacă va fi președinte îl va avea premier pe Victor Ponta.

"Eu nu mă schimb şi mă lupt pentru obiective. Ştiu foarte bine să aduc oamenii la masă şi să negociez. În PE, mi-am făcut o majoritate de vot pentru 40 de legi, fiind raportor la PE. La fiecare paragraf de lege mi-am făcut o majoritate de la stânga la drepta, am negociat cu fiecare în parte, îmi adunam voturile pe carneţel. Următorul parlamentar român are 4 rapoarte, mai sunt unii cu 3, 2 şi apoi 0. Sigur că-ţi pui o limită şi sub acea limită nu treci. Am de gând să lucrez. Având o viziune pentru ţară şi luând voturile oamenilor, sigur că este o poziţie de pe care poţi cere Guvernului să facă anumite lucruri. În 2016, sunt alegeri parlamentare. Dacă Guvernul Ponta nu va face ceea ce vor oamenii, va plăti la alegeri. Pe partea financiară voi lucra cu specialişti. Mă pricep la economie, educaţie, dar lucrez cu specialişti", a spus Monica Macovei, despre acest subiect. 

Întrebată dacă se gândește la un pact de coabitare, europarlamentara a răspuns: "Nu vreau să aud cuvintele astea. Nu există pact de coabitare, ci obiective pentru ţară. Dacă Guvernul Ponta va spune nu la astfel de obiective, va plăti la alegeri". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel