Monica Macovei, criticată pentru însemnul electoral. Cum arată

Monica Macovei, candidat independent pentru funcția de la Cotroceni, face cunoscut pe pagina sa de Facebook semnul electoral care va apare pe buletinele de vot în dreptul numelui său.

"Acesta va fi semnul meu electoral pe care îl veți găsi pe buletinul de vot", este mesajul scris de Monica Macovei pe Facebook.

Imediat, internauții au reacționat. Dacă unii simpatizanți s-au declarat mulțimiți de cum arată însemnul electoral, apreciind că "este bună alegerea, SARE ÎN OCHI, este independentă și trebuie să atragă atenția", cei mai mulți și-au exprimat dezaprobarea, în special din cauza culorii roșii.

Citește și Monica Macovei, înregistrare candidatură la BEC: Am adus cadouri pentru ceilalți candidați

"Albastrul era mai potrivit", susține unul dintre cei care au comentat, "Aoleu! Ce-i cu roșul asta? - e de la semnul interzis? - hai să fie albastru sau altceva, pleaaase??!! Mai bine albastru - ca e "sens' unic, a scris un altul. Au fost însă și internauți care au semnalat că ei interpretează însemnul eletoral ales de Monica Macovei altfel: "E cifra 4 roman și un semn al exclamării", semnul unui șofer începător, sau un I și un V urmat de un semn al mirării.

"interesant brandingul..gem M = IV! - I Vote !", a scris un altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel