Mirela Vaida, MOTIV de divorţ în familia Ancăi Ţurcaşiu

Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu nu au scăpat de zvonurile conform cărora relaţia lor ar fi ajuns în pragul divorţului.

Şi nu o dată, ci chiar de trei, patru ori, aşa cum vor mărturisi chiar ei, în cea mai nouă ediţie specială a emisiunii „2k1", difuzată sâmbăta aceasta la Antena 1.


„A fost o mare, mare aventură mediatică, de care am scapat foarte greu. Am suferit şi am plâns foarte mult!", va povesti Anca despre momentul în care naşul celor doi, Cristian Ţânţăreanu, a făcut o glumă din care s-a născut un scandal monstruos, pe care cu greu l-au depăşit. Discuţia despre divorţ avea să le amintească însă un alt episod, de data aceasta foarte amuzant. „M-a chemat la un moment dat Anca, după nişte repetiţii la un spectacol în care noi jucam, să ne odihnim câteva ore la ea acasă. Mi-a dat un trening, mai mare, ce-i drept, şi mi-a zis <>. La premiera spectacolului vine un bărbat la mine şi-mi zice: <>. Zic, Doamne, ăsta îmi distruge căsnicia! Cine e şi ce vrea?!", va povesti râzând Mirela Vaida, iar soţul Ancăi Ţurcaşiu va completa în glumă: „ăsta a fost, de fapt, unul dintre motivele noastre de divorţ. Soţia a spus <>, iar eu am zis clar nu, a dormit Mirela pe ea, eu nu o arunc!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel