EXCLUSIV  Mirela Vaida, ADEVĂRUL despre Eurovision. Ce ne LIPSEȘTE? "ASTA se vrea. Diaspora se uită la videoclipurile Vulpiței"

Foto: Giorgiana Croitoru
Foto: Giorgiana Croitoru

Mirela Vaida a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS despre Eurovision, despre ce ne lipsește și de ce nu reușim să ajungem pe un loc mai fruntaș. 

Mirela Vaida este una dintre vocile care au intrat în lupta pentru Eurovision de-a lungul anilor. Aceasta a participat de două ori, ajungând până în finala Selecției Naționale, o dată în anul 2014, cu piesa "One more time" și o dată în anul 2019, cu piesa "Underground". Chiar dacă nu a reușit să reprezinte România, artista a câștigat toată simpatia publicului. 

În plus, în ultimii ani, țara noastră nu a mai reușit să ajungă nici în finala internațională, lucru care ar trebui să ne de-a de gândit și să încercăm să schimbăm abordarea față de această competiție. În acest context, am întrebat-o pe Mirela Vaida de ce nu reușește România să ajungă pe un loc mai fruntaș, ce anume ne lipsește și unde ar trebui să mai lucrăm, lăsând la o parte problemele geopolitice.

Iată ce ne-a răspuns artista

"Eu cred că atunci când au fost Luminița Anghel sau Mihai Trăistariu cu niște piese foarte bune și care au făcut show, lumea nu a ținut cont că suntem din România și am ajuns pe locul trei. Trebuie lucrat. Eu am fost de două ori la Eurovision, a fost pentru experiența mea, mie îmi place să cânt, să fiu pe scenă, îmi place competiția. Se vrea ori feeling (n.r. sentiment), ori emoție profundă, ori un om cu un pian, desculț, care să cânte pe scenă și să dea peste cap toate show-urile costisitoare, ori un super show de imagine care să vină cu o voce puternică, cu o piesă care să fie hit și cu o scenografie care să aibă impact. Noi nu am avut nici una, nici alta, ce să spun mai mult?!

Eu nu cred că ține cont de geopolitică, pentru că noi avem destui în diaspora, iată diaspora se uită la videoclipurile Vulpiței. Ce ar fi fost dacă diaspora din toate țările astea ar fi votat la Eurovision, dar săracii nu au pe cine. Hai să trimitem o piesă foarte mișto și să vedem ce iese. Deocamdată, în ultimii ani, în afară de Trăistariu și de Luminița Anghel cu Sistem, nu țin minte o altă piesă, absolut niciuna", a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru DC NEWS

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel