Mircea Diaconu, proiecte "Young Innovators Unconvention”. Condiții de participare

Mircea Diaconu oferă o șansă uriașă tinerilor antreprenori și investitori din Europa, care doresc să gasească cele mai bune soluții astfel incât să-și poată realiza proiectele.

Este vorba despre a treia ediție a "Young Innovators Unconvention". Mircea Diaconu a explicat mai multe lucruri despre această oportunitate de care se pot bucura tinerii.

"Dorim să oferim posibilitatea unui grup de 10 tineri interesați, care au deja un proiect ori un business sau care doresc să înceapă o afacere pe cont propriu, să participe la această convenție.
Pot afla cum să realizeze un proiect, cum să beneficieze de fonduri nerambursabile, start-up-uri, vor avea ocazia să discute cu specialiști în domeniu și să afle despre cele mai noi reglementări.
De asemenea au șansa să vadă cum se desfășoară activitatea în Parlamentul European în ceea ce privește problemele de employment și asigurări sociale. Este foarte important pentru tinerii noștri care doresc să înceapă o afacere sau să transforme o idee într-un proiect concret, să participe la acest eveniment pentru a fi cât mai bine informați și pregătiți. Transportul și cazarea vor fi suportate de noi", a scris Mircea Diaconu pe Facebook.

Condiții de participare

Pentru a beneficia de un internship trebuie să trimiteți un CV și o scrisoare de intenție în care să vorbiți despre proiectul vostru.

"Îi invităm pe cei interesați să ne trimită un email care să conțină nume, prenume, CV, o scrisoare de intenție în care să ne spună câte ceva despre proiectul lor, despre business-ul lor și de ce este important pentru ei să ajungă la acest eveniment. Va trebui, din păcate, să alegem dintre acestea doar 10 proiecte, dintre cele care ni se par realizabile, ofertante, inovative și care pot aduce locuri de muncă.

Așteptăm mailurile dvs în cel mai scurt timp, având în vedere data de desfășurare a evenimentului, la adresa de email [email protected]. Data limită pentru trimiterea proiectelor este 1 septembrie", a explicat Mircea Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel