Mircea Diaconu, șansă pentru tineri. Stagiu de practică la biroul eurodeputatului Mircea Diaconu

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu este alături de tinerii la început de drum care vor să învețe o mulțime de lucruri noi.

VEZI ȘI: Dana Grecu, momente CUMPLITE: Strigam că vreau să trăiesc

Mulţi tineri ambiţioşi şi pregătiţi au aplicat pentru primul stagiu oferit de Mircea Diaconu însă, din păcate, a trebuit să aleagă unul singur. Printre ei s-au aflat şi tineri care doreau să realizeze proiecte de cercetare, fundamentate şi bine documentate.

Mircea Diaconu s-a hotărât să le ofere această posibilitate. Timp de 3 luni vor putea studia documente importante, legislaţie, cărţi şi studii de specialitate ce se regăsesc în bogata bibliotecă a Parlamentului European, vor putea lua parte la şedinţele comisiilor şi vor avea întâlniri cu specialişti în domeniul în care îsi pregătesc cercetarea.

Anca Odobleja este prima tânără care va avea ocazia să-şi facă lucrarea de cercetare în biblioteca Parlamentului European. Anca are 25 de ani, este din Târgu-Mureş, are un Master în Administraţie Publică şi este licenţiată în Ştiinţe Administrative.

Proiectul ei "Impactul social al programelor de reinserție pe piața muncii pentru șomeri", s-a concentrat pe evidențierea dimensiunilor, structurilor și a trăsăturilor șomajului, precum și pe evaluarea efectelor pe care le-au avut măsurile active întreprinse de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru sporirea gradului de ocupare a forței de muncă.

La Bruxelles ea işi va extinde cercetările prin verificarea oportunităţii extinderii/adaptării acestei evaluări la nivelul întregii țări, asupra tuturor agențiilor pentru ocuparea forței de muncă și, de asemenea, ar fi interesantă o analiză comparativă a măsurilor active existente și implementate la nivelul altor state membre ale Uniunii Europene.

Sursa: Facebook Mircea Diaconu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel