Mircea Badea, despre Dăncilă: E absolut spectaculos! Mi se pare WOW!

Anca Murgoci / 19 noi 2019 / 09:48 Salveaza PDF Comentarii
Dăncilă - Ciolacu
Dăncilă - Ciolacu

Mircea Badea a remarcat ceva absolut spectaculos despre Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că a dat meditaţii gratuite la matematică, pe vremea când era profesoară, copiilor unor prieteni şi unor copii care nu aveau posibilităţi materiale.

"Am dat meditaţii, dar copiilor unor prieteni, la matematică, dar niciodată ca să cer bani, din dorinţa de a-mi ajuta prietenii, de a ajuta copiii prietenilor am făcut acest lucru. Am mai dat meditaţii copiilor care nu aveau posibilităţi şi pentru că întotdeauna cred că trebuie să îi ajuţi pe cei care au nevoie de sprjinul tău. În chemam acasă la mine, în apartamentul din Videle", a spus Dăncilă la TVR, întrebată dacă a dat meditaţii pe vremea când era profesoară.

Mircea Badea a comentat acest subiect.

”Remarc ceva absolut spectaculos. Viorica Dăncilă a fost la TVR și a zis că a dat meditații fără a cere bani. Dăncilă a dat meditații la matematică. Asta este absolut spectaculos! Dăncilă a dat meditații la matematică! Asta mi se pare wow. De ce? Păi la cât au zis unii că este nedeșteaptă... iată că a dat meditații la matematică! Mi-a sărit în ochi și am zis să vă împărtășesc acest lucru”, a spus Mircea Badea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23