Mihaela Buzărnescu: Am muncit ca un câine pe teren

Tenis / Foto Pexels
Tenis / Foto Pexels

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a arătat dezamăgită de pierderea meciului cu Martina Trevisan, jucat vineri seara în cadrul play-off-ului „Billie Jean King Cup”, dintre România și Italia.  

Analizând prestația ei din acest meci, Buzărnescu a declarat: „Am jucat cap la cap fiecare minge, a luptat și ea și eu până la final. Nu știu să spun ce a lipsit, pentru că a fost totul la muchie de cuțit. Ea a avut noroc la două trei mingi, care au intrat foarte aproape, iar eu am greșit, la fel, foarte puțin afară, câțiva centimetri. Inclusiv la mingea de meci a luptat bine, cu slice-uri, s-a apărat bine și m-a forțat puțin.”

Conștientă de dramatismul ratării a două mingi de meci, Mihaela Buzărnescu a explicat: „Poate dacă aș fi riscat eu atunci, să închid ochii și să lovesc mingea agresiv... Doar că e greu în acele momente să poți gândi așa. E mult mai ușor de pe margine sau de la televizor să spui lovește mingea, riscă, bagă-te.”

Ea a explicat și motivul problemelor fizice cu care s-a confruntat: „Am venit din Columbia direct, am schimbat suprafața, am muncit ca un câine pe teren astăzi. Sunt dată peste cap cu fusul orar, am luat pastile ca să pot să dorm, m-am adaptat totuși foarte bine și repede. Am avut dureri la picioare, din setul al doilea, au continuat și la final, când nu mai puteam să le îndoi. Mă bucur că am reușit să trag de mine, am luptat până la ultima minge. Sunt extrem de dezamăgită că nu am adus punctul pentru România. Am fost atât de aproape.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel