Matthew Mode și iubita lui, primele declarații la Capatos - update

medic
medic

Prietena italianului Matteo Politi, care se prezenta Matthew Mode și s-a dat drept chirurg în România, a făcut primele declarații, marți seară, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1. Ulterior, a avut și acesta o intervenție telefonică.

Ne aude și domnul doctor", a precizat, încă de la începutul conversației telefonice, prietena acestuia.

„Este doctor și cred că aici ar trebui să se verifice mai bine. Momentan, sunt doar niște acuzații. Fără nicio dovadă", a spus prietena lui Matteo Politi, adăugând ulterior: „Despre cazul din Italia nu dorim să discutăm. Este un caz închis!”.

Revenind la situația din România, a spus: „Avocatul i-a spus că poate să lucreze și este în regulă (...) Avocatul s-a ocupat de toată procedura de recunoaștere a documentelor. Avocatul a avut o procură din partea doctorului. (...) Este medic!”.

Întrebată dacă avocatul este din România sau din altă țară, a spus: „Este din România. Doamna avocat Laura”. „Momentan, nu cred că este nevoie să dau astfel de informații despre avocat. Este doamna avocat Laura. Este suficient", a declarat după ce a fost rugată de Capatos să dea numele complet al avocatului.

„Domnul doctor, în momentul în care a venit în România, a prezentat toate documentele, toate diplomele în original avocatului pe care l-a angajat. (...) Avocatul s-a ocupat de toată procedura de recunoaștere a documentelor. Ar trebui întrebate autoritățile cum au dat parafa, pentru că el le are aici în original. Avocatul i-a spus că poate să lucreze pentru că s-a ocupat de toată procedura și este în regulă", a mai declarat prietena acestuia.

„Persoana care a început scandalul nu stăpânește foarte bine termenii medicali. (...) Nu sunt medic, dar cunosc foarte bine limba română", a mai spus ea.

Update 1: După pauza de publicitate, Matteo Politi a vorbit, prin telefon, în emisiunea lui Capatos: „În primul rând, când am venit în România – nu știu cum funcționează sistemul la dumneavoastră în țară – am folosit un avocat căruia i-am dat toate documentele necesare, pe care, ca avocat, mi le-a cerut. De asemenea, am semnat ceea ce în română se numește cred procură. Ea s-a ocupat de tot ceea ce trebuia să facă. La final, a spus că am drept de practică în România și că pot să practic fără niciun fel de problemă".

„Din momentul în care am fost recunoscut cu ajutorul avocatului, pot să mă numesc medic. (...) Diplomele mele au fost recunoscute. O să vă spun numele avocatei, o să vă pun la dispoziție toate documentele... Acesta este adevărul, așa s-a întâmplat. Vă pun la dispoziție totul, o să vă aduc dovezi. Am primit multe telefoane de la presă și aș prefera să nu spun unde mă aflu acum. Vreau să vă spun că nu fug, nu am nimic de ascuns", a declarat acesta.

Totodată, a spus: „Trebuie să discut cu avocații și, la final, vă voi pune la dispoziție toată documentația. Nu sunt un fals medic și nu îmi place să fiu numit așa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel