Maşina unui şofer beat, prins de trei ori fără permis, confiscată. Ultima alcoolemie, record: peste 4 la mie

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un şofer prins de mai multe ori fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice a fost lăsat fără maşină, prin decizie judecătorească. 

Procurorii din Reghin au sechestrat maşina unui bărbat de 45 de ani, după ce acesta a fost surprins în trafic conducând sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere suspendat, măsura fiind dispusă întrucât individul a mai fost condamnat de trei ori pentru infracţiuni similare.

"În cadrul acestui dosar penal s-a luat, de către procuror, măsura asiguratorie a sechestrului cu privire la autovehiculul folosit de inculpat la comiterea faptelor de care este acuzat, în scopul confiscării speciale acestui bun. Măsura asiguratorie s-a luat în considerarea faptului că inculpatul a mai fost condamnat de trei ori pentru comiterea de infracţiuni rutiere similare, alcoolemia avută de inculpat a fost foarte mare, 4,19 la mie la un interval de circa 40 de minute după ce a condus pe drumurile publice. Autovehiculul a mai fost folosit şi cu altă ocazie la comiterea aceluiaşi tip de infracţiuni (fapte pentru care inculpatul a mai fost condamnat definitiv în trecut)", a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul cu permisul suspendat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, pentru fiecare faptă fiind prevăzută starea de recidivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel