Marina Almășan, piesa ASCUNSĂ alături de Victor Socaciu: Am o datorie față de tine! N-a fost făcută publică NICIODATĂ până ACUM. Ia-o cu tine, să-ți țină de cald

Foto: Facebook Marina Almășan
Foto: Facebook Marina Almășan

Marina Almășan a publicat pentru prima dată piesa cântată alături de Victor Socaciu.

Victor Socaciu, adevărul PUTERNIC din versurile sale. "Omul e om cât mai are opinii / România-i de vânzare / Cei mai deștepți de pe Pământ au fost întotdeauna... proștii"

"Victor, am o datorie față de tine... Ai plecat știu, supărat - printre multe alte supărări pricinuite de cei din jurul tău - că niciodată, dar niciodată în atâta amar de ani petrecuți alături, eu nu am vrut să cântăm împreună, public, cântecul nostru... ”Inelul lui Saturn” s-a născut în anul în care ne-am căsătorit, pe muzica ta, versurile noastre…

Iar la un an distanță, la insistențele tale, l-am cântat împreună, într-un studio profesionist, pentru noul tău CD (Lânga inimă îmi stai). Da, știu că îți plăcea să mă asculți cântând prin casă, în timp ce trebăluiam, cu Victoraș în pântecele mele, dar tu știi că n-am vrut nici in ruptul capului să ies pe scenă și să cânt alături de tine: tu erai atât de mare, eu…o biată amatoare cu ceva voce și multă-multă iubire în suflet..

Ai tot tras de mine, dar eu refuzam mereu, știind bine care-mi era locul. Eu aveam emisiunile mele, tu - scenele țării. Într-un târziu, așadar, am înregistrat piesa, ea a apărut pe CD, însă te-am rugat să nu faci vâlva în jurul acestui cântec. Altele erau piesele de rezistență ale albumului tău, altele meritau să circule, să iasă în față. “Inelul lui Saturn” era al nostru, numai al nostru și așa trebuia să rămână……

Astăzi am hotărât să-i dau drumul să zboare. Să zboare în urma sufletului tău, care știu că a plecat atât de neliniștit. Dincolo…Ia cu tine, Victor, cântecul nostru, să-ți țină de cald. Să-ți fie în jurul sufletului, ca un inel. Al lui Saturn…", a scris Marina Almășan, pe pagina de Facebook. 

Marina Almășan, noi dezvăluiri 

Într-o intervenție la România TV, Marina Almășan a dezvăluit că piesa aceasta nu a fost făcut publică niciodată și că a apărut dintr-o joacă a celor doi în primii ani de căsnicie. Potrivit ei, Victor Socaciu a insistat să înregistreze împreună piesa și o pună pe un CD. 

Acum, Marina Almășan a făcut publică piesa, spre marea surprindere a tuturor. 

Mai mult, aceasta a recunoscut că anii petrecuți alături de Victor Socaciu au fost foarte frumoși, cu excepția ultimului an înainte de divorț.

Marina Almășan a mai spus că a aflat vestea de la fiica cea mare a lui Victor Socaciu, cea care a crescut departe de el, în Australia și mai mult, celebra prezentatoare a pus o întrebare cheie în direct. 

"De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine...", a spus Marina Almășan.

Vezi mai multe aici: Marina Almășan, despre Victor Socaciu: Am ținut la el și, chiar dacă ne-am întâlnit mai mult prin tribunale, revin lucrurile frumoase care te leagă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel