Marian Vanghelie, la ieșirea din arest: Mă simt puțin mai echilibrat

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, a fost eliberat din arestul preventiv și va fi judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. La ieșire din arest, Marian Vanghelie a declarat nu a turnat pe nimeni în fața procurorilor și că se simte "puțin mai echilibrat".

"A fost o experiență de viață. Chiar cred că, de multe ori, este bine ca să mai simți realitatea", le-a spus Marian Vanghelie jurnaliștilor.

Marian Vanghelie, eliberat din arest şi judecat în arest la domiciliu

Întrebat cum se simte, primarul suspendat al Sectorului 5 a replicat: "Mă simt puțin mai echilibrat. Mai echilibrat în sensul că am stat și am făcut un "remember" asupra greșelilor pe care le-am făcut, dar în sensul cel mai bun, a prietenilor, și a relațiilor, și a cunoștințelor, și a colegilor de partid și se dovedește că se poate și fără să dai denunț și am ținut foarte mult să ies cu demnitate din această clădire. Sunt foarte multe persoane care m-au ajutat şi mulţumesc inclusiv ambasadelor care au fost alături de mine şi am cerut sprijin pentru că, la un moment dat, nu mai ştiam de mine, nu mă mai regăseam. Și tuturor ONG-urilor din societatea civilă care au fost alături de mine", a adăugat Marian Vanghelie.

Înainte de a o îmbrățișa pe iubita lui, Oana Mizil, care l-a aşteptat la ieșure din arest, Vanghelie a mai spus că este fericit că va fi alături de ea, de băiatul lui, de familie: "Mi-am dat seama că am tratat superficial relația de familie și mi-am dat seama că asta e cel mai important în viață".

Marian Vanghelie, pledoarie senzațională la ÎCCJ: Sunt natural ca brânza de oaie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel