Marian Godină, pe prima pagină a ziarului Wall Street Journal

Marian Godină, omul care a făcut pe multă lume să-şi schimbe gândirea despre poliţia din România în urma postărilor sale haioase de pe Facebook, are de ce să fie mândru. Prestigiosul ziar Wall Street Journal i-a dedicat un amplu articol, chiar pe prima pagină, intitulat "Un polițist cinstit și celebritatea sa pe Facebook iau România prin surprindere", scrie hotnews.ro.

În materialul publicat de WSJ sunt descrise problemele pe care le-a avut Marian Godină cu șefii săi după ce a devenit celebru povestind amuzant pe Facebook aventurile sale cu șoferii care încălcau regulile de circulație.

Acum, cu peste 260.000 de fani pe pagina sa de socializare, Marian Godină se află pe vârful unui val de dezgust al populației față de corupție, scrie WSJ.

Citește și: Marian Godină a scris o nouă carte. Cum se numește noul volum

De asemenea, WSJ amintește și de succesul cărții scrise de Marian Godină, "Flash-uri din sens opus", de faptul că premierul Dacian Cioloș a participat la lansarea acesteia, dar și că polițistul brașovean cu umor își va lansa curând un al doilea volum, "În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel