Mariage Fest 2024. Anca Mitu (Privileg Catering) îți spune ponturi pentru a avea o nuntă de vis

Unsplash
Unsplash

Anca Mitu, director la Privileg Catering, a vorbit despre Mariage Fest, care se desfășoară în această perioadă la Palatul Parlamentului.

La cea de-a 40-a ediție a Mariage Fest, Anca Mitu, director la Privileg Catering, a vorbit despre ce propune locația Cortina Garden și Privileg Catering pentru clienți.

„Mariage Fest se desfășoară la Palatul Parlamentului până duminică (...). În ceea ce priește trendurile pentru nunți, pentru începutul evenimentului m-am gândit la un bar de unt cu diferite arome și cu pâine caldă și proaspătă, la o masă splendid aranjată cu mezeluri crud-uscate, cu brânzeturi artizanale, cu legume și cu fructe și bineînțeles cu elemente de decor și în jurul căreia invitații pot mânca fără a avea nevoie de farfurie și tacâm și pot sta de vorbă și intra în atmosfera evenimentului.

De asemenea, un mare accent este pus pe street-food, pe mâncare de la producători locali și mâncare sezonieră, pe produse artizanale. La fel, un lucru la care mirii și noi organizatorii ne gândim este ce facem cu invitații, respectiv musafirii care rămân până târziu și la un moment dat, spre dimineață, li se face foame. În acest caz a apărut ideea de late night next.

Cred că avem experiența și maturitatea să oferim clienților noștri standarde foarte ridicate și servicii excepționale“, a spus Anca Mitu.

„Cortina Garden este un loc în care se organizează evenimente în Corbeanca, iar Privileg Catering este unul din cei mai vechi furnizori pentru evenimente de pe piață. Experiența noastră și dăruirea cu care lucrăm oferă clienților noștri importante beneficii și reușita evenimentului în condiții excepționale“, a mai spus Anca Mitu, director la Privileg Catering.

Despre Mariage Fest

La Mariage Fest se lansează de fiecare dată noile colecții ale sezonului. Acesta este locul în care poți vedea care sunt tendințele sezonului.

- Sunt prezentate locații de nuntă exclusiviste și extravagante: pădure, yacht, hambar, mare, ș.a.m.d.

- Creatori celebri din țară aleg să își prezinte colecțiile speciale cu rochii de mireasă la Mariage Fest.

- Mariage Fest este despre noile generații de miri și se adaptează și reinventează cu fiecare sezon.

Pentru ediția din acest an, organizatorii au pregătit: 1200 de modele rochii de mireasă ce se vor lansa în cadrul evenimentului, 1600 de modele de invitații, peste 200 de locații de nuntă, 1400 modele de verighete și desigur toate celelalte produse și servicii.

Vizitatorii Mariage Fest pot petrece un weekend întreg la târgul de nunți, fiind singura lor șansă să își achiziționeze la cel mai bun preț toate cele necesare, așadar târgul nu este unul pe care sa îl vezi doar în vizită, ci este necesar să îți rezervi timpul necesar studierii pe îndelete a tuturor ofertelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel