Maria Grapini pleacă la Chișinău. Ce va face acolo

Maria Grapini
Maria Grapini

Vineri, 15 martie, europarlamentarul Maria Grapini se va afla într-o vizită la Chișinău, la invitația președintei Asociației Patronale din Industria Ușoară din Republica Moldova, fost ministru al Industriei, Alexandra Can.

Maria Grapini va fi însoțită la Chișinău de o delegație de 23 de doamne, membre ale Asociației Femeilor de Afaceri din România.

Europarlamentarul român va avea întâlniri și vizite la câteva companii, în scopul dezvoltării relațiilor comerciale între România și Moldova.

În numeroasele intervenții din Parlamentul European, pe acest subiect, Grapini a solicitat, dincolo de politică și de sancțiunile dure aplicate, un tratament just în ceea ce-i privește pe cetățenii din Republica Moldova, care nu trebuie să sufere nevinovați.

"Președinta Asociației Patronale din Industria Ușoară din Republica Moldova, o doamnă și-o prietenă extraordinară, s-a ocupat de tot programul nostru si sunt sigură că va fi o vizită eficientă. Merg, de fiecare dată, cu o plăcere foarte mare în Republica Moldova, la Chișinău, printre prieteni dragi și speciali! Întotdeauna am susținut că vorbele trebuie urmate de fapte. Susțin Republica Moldova din PE, dar vreau să fac ceva concret pentru dezvoltarea relațiilor economice si culturale între România si Moldova. Avem o istorie comună și sper într-un viitor comun!”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel