Maria Ghiorghiu scrie despre o boală cruntă ce duce la nebunie

Rodica Mitu / 17 dec 2018 / 11:10 Salveaza PDF Comentarii
Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu, despre care se spune că a prezis tragedia Colectiv, a publicat pe blogul personal un nou mesaj. 

„M-a trezit un glas tare supărat, care spunea așa: PELAGRĂ! Iată România! Asta-i România! Clipa în care văd un bărbat în vârstă, avea părul alb și părea a fi într-un cabinet medical. Bărbatul era cu spatele la mine și nu-i vedeam chipul. Apoi, aud alt glas care spune: Asta-i România! Vindecă Trecutul!

Prieteni dragi, ce este PELAGRA?
Iată: PELÁGRA s. f. Boală produsă de lipsa din alimentație a vitaminei PP și caracterizată prin inflamația pielii, tulburări gastrice, nervoase și psihice. Mălaiul mirosea a moarte și pelagră. VINTILĂ, O. 37. Uitați-vă la 11 ninile mele, au început a se jupui. Știți ce înseamnă asta: pelagră!.. Pelagra aduce nebunie și nebunia aduce moarte. STANCU, D. 127. Ce măsuri a luat pentru combaterea paludismului și pelagrei? C. PETRESCU, R. DR. 46.

(...) Scriam mai de mult un articol, nu mai știu când, în care se spunea că oamenii (era un număr imens la nivel mondial) vor înnebuni.  (...) Ați văzut ce vremuri grele ne așteaptă.

Putem să le mai îmbunăm un pic, dăruind dragoste Aproapelui nostru și iubind pe Dumnezeu și pe Măicuța Domnului și pe toți Sfinții din Ceruri, cu toată inima noastră, cu tot sufletul nostru, Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27