Maria Ghiorghiu, previziune șocantă despre vreme

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, cea despre care se spune că a prevăzut tragedia de la Colectiv, a publicat pe blogul personal un nou mesaj, de data aceasta având legătură cu temperaturile.

"Dragii mei, ne confruntăm cu temperaturi extreme și foarte periculoase pentru viața omului, cât și pentru păduri și tot ceea ce înseamnă vegetație", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal, după care a continuat cu un mesaj pe care l-a publicat în 2013.

"Încă mai dormeam şi aud un glas care spunea ceva tare îngrijorător, pentru acest loc, numit VARLAAMIA ! O să citez: "TEMPERATURILE au crescut ! SUNT 71 de grade în VARLAAMIA !

Clipă în care văd un ECRAN TV, un ECRAN mare, pe care scria aşa : " 71 GRADE "!
Şi văd pe ECRAN o poză a unei fetiţe blonde și frumoase foc, cam la 6 -7 anişori, iar pe fundal ,în spatele fetiţei, văd o culoare galbenă -portocalie intensă pe care era scris 71 grade, iar un alt glas spune cu tristeţe : " ŞI UN COPIL A MURIT ."

"Dragii mei, nu știu unde este acest loc VARLAAMIA, poate fi şi o denumire mai veche a unei Ţări sau oraş, din moşi -strămoşi, dar ,aşa după cum vedem și noi, temperaturile cresc şi cu siguranţă, la SOARE în plin câmp, sau pe asfalt, temperaturile pot ajunge şi mai sus de 71 grade, dovadă stau și pădurile sau vegetația uscată care se aprind din senin; din pricina căldurii mari. Trebuie să ne adăpostim, să nu ieşim în mijlocul amiezii, să bem multe lichide, adică apă, nu altceva, şi să avem CREDINŢĂ şi NĂDEJDE în BUNUL DUMNEZEU şi în MĂICUŢA DOMNULUI că nu ne va lăsă să pierim, ci ne va întoarce la CREDINŢĂ certându-ne din când în când prin necazurile şi suferinţele pe care le trăim. Fiţi buni la inimă şi la suflet, dăruiţi dragoste sufletească, nu purtaţi ură nimănui chiar dacă va făcut rău, iar BUNUL DUMNEZEU CEL PREA MILOSTIV, vă va ocroti cu MILA şi cu IUBIREA SA de oameni. Amin!", a mai scris ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel