Mănescu, detalii despre Magistrala 7 de metrou: Cost și durata construcției

Ramona Mănescu
Ramona Mănescu

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a oferit luni noi detalii despre Magistrala 7 de metrou Bragadiru-Voluntari. Lucrările ar putea costa 1,5 miliarde euro, iar construcția s-ar putea întinde pe durata a șase ani, a anunțat ministrul, la seminarul franco-român privind parteneriatele public-private în infrastructura de transport.

„Magistrala 7 de metrou Bragadiru-Voluntari face parte din lista proiectelor de infrastructură din domeniile de activitate ale Ministerului Transporturilor, propuse a fi abordate în regim de parteneriat public privat (PPP)/concesiune de lucrări publice. Această magistrală ar putea costa 1,5 miliarde euro, iar construcția ei s-ar putea întinde pe durata a șase ani”, a declarat luni Ramona Mănescu, citată de Agerpres.

Ea a mai precizat că pe lista menționată apare și proiectul referitor la renovarea și administrarea principalelor 15 stații de cale ferată din România, cu o valoare estimată de 65 de milioane de euro, dar și dezvoltarea de terminale intermodale rutier-feroviare - Centrul Intermodal de Transport Marfă Suceava, cu o valoare estimată de 26 de milioane de euro.

„Printre cele 15 stații care vor fi renovate s-ar putea afla cele de la Arad, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța sau Galați, iar valoarea proiectului este estimată la 65 de milioane de euro. Procesul de dezvoltare de terminale intermodale rutier-feroviare s-ar putea desfășura pe durata a 36 de luni”, a mai transmis ministrul Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel