Mama lui Marian Vanghelie: Nu mi-am mai văzut fiul de mai bine de un an

Mama lui Marian Vanghelie spune că nu și-a mai văzut fiul de mai bine de un an. Doamna Nuţi - așa cum o alintă vecinii - locuiește într-un bloc de la periferia Berceniului.

"Nu l-am mai văzut de mai bine de un an pe Marian, iar aici nu a mai venit de când era copil. Obişnuia să mă mai sune câteodată, dar nu l-am judecat, ştiu că este şi el ocupat. Eu nu pot pleca din casă, pentru că trebuie să am grijă de soţul meu (n.r. - tatăl vitreg al primarului), care nu se mai poate deplasa. Am un sprijin în Paul, fratele mai mic al lui Marian, el îmi mai aduce apă şi mâncare", a declarat mama lui Marian Vanghelie.

Doamna Nuţi a ajuns să afle de la televizor despre tot ceea ce se întâmplă în viaţa fiului ei, iar când mărturiseşte acest lucru, o năpădesc lacrimile.

"Când l-a luat poliţia am văzut la televizor, despre relaţia cu Oana tot de la televizor am aflat... Nu a vrut să discute cu mine nici despre avere. El niciodată nu mi-a spus cum a făcut bani şi nici eu nu l-am întrebat", a mai spus mama lui Marian Vanghelie, scrie Libertatea.

VEZI ȘI: Vanghelie: semnăturile, pentru Diaconu. Ce spune europarlamentarul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel