Vanghelie: semnăturile, pentru Diaconu. Ce spune europarlamentarul

Foto: Hepta
Foto: Hepta

Marian Vanghelie a făcut o declarație surprinzătoare în fața judecătorilor de la ICCJ. Presa a relatat că omul de afaceri Marian Dumitru l-ar fi denunțat pe Vanghelie, iar primarul a fost reținut de procurorii DNA. În denunț, Dumitru ar fi declarat că, în 2014, Vanghelie i-a cerut să strângă semnături pentru candidatura Elenei Băsescu la europarlamentare.

Vanghelie ar fi cerut să strângă 10000 de semnături, iar banii necesari operațiunii (15 lei/semnătură) ar fi fost scăzuți din comisionul solicitat omului de afaceri.

Joi, la ICCJ, Marian Vanghelie a declarat că semnăturile strânse în 2014 erau pentru candidatul independent Mircea Diaconu. Avocatul lui Vanghelie a confirmat pentru Hotnews că inculpatul a dat aceaste declarații în fața judecătorilor.


Mircea Diaconu a declarat PS News că totul este o speculație a B1Tv, post care a publicat știrea. ” Ca să fie foarte limpede, am în pivniță toate listele, am strâns aproape 200 000 de semnături și am ieșit la televiziune ca să rog oamenii să se oprească, să nu mai trimită... Am depus 117.000 și am strâns aproape 200.000 de smenături, atunci despre ce vorbim?”, a declarat europarlamentarul.

Mircea Diaconu a candidat indepedent, după ce PNL i-a refuzat sprijinul și a fost marea surpriză a europarlamentarelor din 2014.

Elena Băsescu a negat orice legătură cu strângerea de semnături invocată în dosarul Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel