Macovei vrea o nouă dreaptă formată din oameni integri, alături de Ungureanu

macovei
macovei

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei l-ar urma pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu într-o nouă mișcare politică, apreciind că și Cristian Preda, precum și alți membri PDL, ar face probabil la fel, declarând că este adepta pentru ”orice formațiune nouă de dreapta, formată din oameni integri”.

"Este decizia lui Mihai Răzvan Ungureanu. M-a bucurat foarte mult ce a spus, că se gândeşte la o mişcare nouă, este necesară o mişcare nouă în România. Şi eu am avut astfel de gânduri. Cum vrea să o facă nu ştiu, dar categoric nu poţi doar să te pui în fruntea PDL aşa cum el este astăzi. PDL nu s-a curăţat, cum nu s-au curăţat nici celelalte două, trei partide, deşi sunt în opoziţie, pentru că în opoziţie se curăţă partidele, dar sunt aceiaşi baroni, dar o parte din PDL poate să constituie baza acestui partid. În ţară sunt organizaţii locale şi oameni minunaţi, buni, profesionişti, curaţi, cinstiţi, care însă n-au ajuns în poziţii de putere. Dacă se gândeşte să construiască pe acest PDL, pe o parte se poate construi, nu în totalitate. Poate se gândeşte la o mişcare total nouă", a afirmat Macovei la B1 TV.

Întrebată dacă l-ar urma pe Mihai Răzvan Ungureanu într-o nouă mişcare politică, Monica Macovei a răspuns: "Probabil că da", precizând că ar putea fi și cazul lui Cristian Preda, precum și a altor membri PDL, deși nu a discutat despre acest lucru.

"N-am discutat, dar cred că există. Pot să vă spun despre mine şi probabil la fel ar fi şi în cazul lui Preda (Cristian Preda - n.r.). Asta pot să vă spun, nu am discutat cu alţii".

"Eu sunt pentru orice formaţiune nouă pe partea dreaptă formată din oameni integri", a subliniat vicepreşedintele PDL, Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel