Macovei, așteptată în Mișcarea Populară. Vezi cui aparține declarația

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, este așteptată în Mișcarea Populară, fundație inițiată de consilierii prezidențiali și susținută de Traian Băsescu.

Declarația a fost făcută de un membru de bază al fundației, avocata Elenina Nicuț, a cărei prezență la întrunirea liderilor Mișcării Populare cu președintele Traian Băsescu a stârnit destule comentarii.

Întrebată într-un interviu acordat Revistei Kamikaze dacă la întâlnirea respectivă s-a discutat și despre viitoarea relație a Mișcării Populare cu grupul reformiștilor din PDL, Elenina Nicuț a răspuns: "Nu s-a discutat, dar e evident că singurul dezmembrămînt al PDL care mai este frecventabil sunt reformiștii, și mă gîndesc la Monica Macovei. Evident că Monica Macovei nu că este binevenită, ci este chiar așteptată", a precizat Nicuț.

Citește aici: Scandal după întâlnirea lui Băsescu cu liderii Mișcării Populare

Despre actualii membrii PDL care vor dori să intre în Mișcarea Populară, Elenina Nicuț, a susținut că "dacă cineva crede că poate rămîne și în PDL pe o funcție nu știu de care și vine și pe la Mișcarea Populară să se bage în seamă, nu știu în ce măsură îi va ieși montajul. Pentru că aici e altceva și va rămîne altceva. Nu ne schimbăm, să mai vină cineva din BPN-ul unui partid sau din BPN-ul altuia și să iasă o tocăniță de politicieni. Nu poți să spui că ești o alternativă la lipsa de încredere a oamenilor în politicieni și tu să-ți îndeși o sută de politicieni în buzunar”, a afirmat avocata, precizând, însă, că "în principiu, oamenii sînt liberi și bineveniți, oameni de orice culoare politică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel