"Lunea trecută, murisem". Narcisa Suciu, la un pas de moarte: Nu am spus nimănui. Nu știam dacă mai apuc să trăiesc

Sursa foto colaj: captură video Narcisa Suciu (Facebook)
Sursa foto colaj: captură video Narcisa Suciu (Facebook)

Narcisa Suciu a fostla un pas de a-și pierde viața. Artista a ajuns în ultima clipă pe mâna medicilor care au recunoascut că ar fi putut muri în orice clipă, operația suferită fiind una dificilă.

"Am avut cântare lângă Baia Mare și de acolo am venit la București pentru că a fost festivalul de Folk de la Chitila, am cântat în Baia Mare sâmbătă, la Chitila Duminică. Sâmbătă noapte am început să mă simt rău, duminică dimineața m-am simțit foarte rău, am vomat, am avut frisoane, mi-a fost foarte rău.

Am plecat cu o mașină de la Baia Mare, cu fratele meu, spre Cluj unde aveam bilet să zbor la București, am vomat în mașină, am ajuns în Cluj, am vomat și acolo în aeroport. Din fericire, m-am întâlnit acolo cu Mihai Mitoșeru, m-a ajutat să mă târăsc pe acolo prin aeroport și îi mulțumesc tare mult, nu știam ce am, doar că mi-era foarte rău. În avion, am primit o pastilă de la stewardeză, era o pastilă de rău de mișcare, am adormit.

În Chitila am ajuns la o cameră pe care o aveam lângă cântare. Acolo am primit ajutor de la o asistentă, niște injecții, pastile, am adormit și m-am trezit pe seară, dar nu am crezut că pot să cânt. Până la urmă am zis că o să mă duc să cânt totuși vreo trei piese.

Una peste alta, luni am ajuns la spital, nu mai puteam, am ajuns la un spital despre care știam că are cameră de gardă, mi-au luat analizele, am făcut CT și după a venit un domn, un chirurg care mi-a spus că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad 0, în cazul în care mă grăbesc s-ar putea să nu iasă și dacă nu mă grăbesc s-ar putea să fie prea târziu”, a povestit Narcisa Suciu pe Facebook.

"Tot abdomenul meu era un puroi. Erau șanse să nu mai fiu"

"Aveam un apendice perforat, explodat, practic tot abdomenul meu era un puroi. M-am trezit din operație, mi-au zis oamenii că operația că a fost foarte… urâtă, că erau șanse să nu mai fiu, că a durat vreo 4 ore și că începem tratamentul. Așa că în ultimele zece zile am fost în spital. Există însă premise să merg acasă, analizele mele arată mai bine, am început să prind culoare în obraz, în condițiile în care, practic, lunea trecută… murisem.

Am fost în septicemie. După operație, analizele mele arătau foarte rău, indicele de septicemie era foarte mare - asta marți dimineața, după operație. Miercuri, deja valoarea asta se înjumătățise, joi tot așa, dar cred că am băut pe venă litri de antibiotice, plus calmante și antiinflamatoare, branule peste tot”, a mai povestit artista.

"Nu am spus nimănui, nici măcar prietenilor foarte apropiați, iar asta pentru că nu știam dacă mai apuc să mai trăiesc. Dar am avut o baftă, analizele mele arată că am scăpat de pericolul real”, a mai spus artista.

Locuiește de 11 ani în Finlanda

Narcisa Suciu e stabilită în Finlanda de aproximativ 11 ani și tot de atât timp e căsătorită cu un finlandez. Veikko Miettinen e bărbatul care i-a devenit cântăreței soț în 2010. Artista şi-a cunoscut soţul pe internet, pe un site de socializare. După un an de relație la distanță, au decis că e momentul să meargă mai departe. "Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România”, a povestit Narcisa Suciu într-un interviu, anul trecut, la Radio Impuls. Anul trecut a revenit într-o scurtă vacanță în România, ocazie cu care a lansat cartea și a scos o piesă împreună cu Gașca Zurli.

Narcisa Suciu s-a bucurat de mare succes în anii de după Revoluția din 1989 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, cântăreața a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel