Lucrările la noua sală de spectacole a Centrului Cultural "Dunărea de Jos", în grafic

În doar jumătate de an de la începerea lucrărilor, clădirea în care va fi amenajată o modernă sală de spectacole este în proporție de 50% realizată, anunță președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

Acoperișul este în mare parte montat, iar constructorul lucrează în această perioadă la amenajările interioare – tencuieli, rețea electrică și instalații termice și sanitare.

Este o investiție cu bani europeni, pe care o facem cu mult drag pentru sutele de copii de la Școala de Arte a Centrului Cultural, care învață aici actorie, artă fotografică, canto muzică populară, canto muzică usoară, chitară, vioară, saxofon, pictură, grafică, dans clasic, pian, percuție, acordeon sau orgă.

De asemenea, noua sală va fi folosită pentru diverse evenimente și de minunații artiști ai Centrului Cultural “Dunărea de Jos”, mai ales că în această nouă clădire se vor amenaja și săli de curs, cabine, un studio de înregistrări și săli de expunere, precizează Costel Fotea.

Vezi și: Spital nou la Tecuci. Clădirea va avea și un heliport pentru elicopterul SMURD. Investiție de peste 172 de milioane de lei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel