Spital nou la Tecuci. Clădirea va avea și un heliport pentru elicopterul SMURD. Investiție de peste 172 de milioane de lei

Consiliul Județean Galați a aprobat, azi, în ședință, indicatorii tehnico-economici ai Studiului de Fezabilitate privind construcția unei clădiri noi la Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci. 

Valoarea acestei investiții este de 172.429.365 de lei (TVA inclus). „Este o investiție extrem de importantă și de necesară pentru zeci de mii de pacienți din Tecuci și zonele limitrofe. Lucrăm intens pentru a construi un nou spital la Tecuci, de aproximativ 10.000 de mp”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

„Mai mult, noua clădire va avea pe acoperiș și un heliport pentru elicopterul SMURD. De asemenea, în noul spital vor fi amenajate și patru săli moderne pentru intervenții chirurgicale”, a mai spus președintele Consiliului Județean Galați.

În noua clădire a spitalului vor funcționa: Blocul Operator, Ortopedia și Traumatologia, secția de Chirurgie Generală, secția ATI, secția de Medicină Internă, Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, Camera de Gardă, compartimentul de Endoscopie, Farmacia, Unitatea de Transfuzii Sanguine și compartimentul de Sterilizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel