Lucian Şova: Un ministru nu e şef de şantier. Am redus birocraţia din minister

[] []

02 oct 2018 / 18:26
Salveaza PDF Comentarii
Lucian Șova, ministrul Transporturilor
Descriere foto: Lucian Șova, ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat că "un ministru nu este şef de şantier", precizând că a emis peste 400 de acte normative pentru a debloca procedurile administrative, reuşind să reducă birocraţia în ministerul pe care îl conduce. 

"Un ministru nu este şef de şantier. Mulţi dintre predecesorii mei au preferat să stea pe şantiere, iar rezultatele le vedeţi. În cele opt luni de zile am emis peste 400 de hotărâri de guvern, acte normative, ordine de ministru, de reglementare, pentru a debloca procedurile administrative. Am fost acuzat de birocraţie, birocraţia am redus-o şi am desfiinţat-o aş putea spune în Ministerul Transporturilor. Acest lucru se face din biroul ministrului începând cu opt fără un sfert dimineaţa până la opt seara. Vă aştept la mine la birou", a declarat Lucian Şova, marţi, în plenul Senatului. 

Ministrul a răspuns astfel unor critici ale senatorilor Opoziţiei aduse la dezbaterea moţiunii simple intitulată "România sub orânduirea PSD - Ruşinea Europei la infrastructura de transport". 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25