Lucian Şova: Un ministru nu e şef de şantier. Am redus birocraţia din minister

Lucian Șova, ministrul Transporturilor
Lucian Șova, ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat că "un ministru nu este şef de şantier", precizând că a emis peste 400 de acte normative pentru a debloca procedurile administrative, reuşind să reducă birocraţia în ministerul pe care îl conduce. 

"Un ministru nu este şef de şantier. Mulţi dintre predecesorii mei au preferat să stea pe şantiere, iar rezultatele le vedeţi. În cele opt luni de zile am emis peste 400 de hotărâri de guvern, acte normative, ordine de ministru, de reglementare, pentru a debloca procedurile administrative. Am fost acuzat de birocraţie, birocraţia am redus-o şi am desfiinţat-o aş putea spune în Ministerul Transporturilor. Acest lucru se face din biroul ministrului începând cu opt fără un sfert dimineaţa până la opt seara. Vă aştept la mine la birou", a declarat Lucian Şova, marţi, în plenul Senatului. 

Ministrul a răspuns astfel unor critici ale senatorilor Opoziţiei aduse la dezbaterea moţiunii simple intitulată "România sub orânduirea PSD - Ruşinea Europei la infrastructura de transport". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel