Lovitură neașteptată pentru RCS&RDS

rds
rds

Compania RCS&RDS ar putea primi o lovitură neașteptată.

LPF a primit o oferta de peste 100 de milioane de euro din partea TVR, care vrea drepturile TV împreună cu o firmă din străinătate, scrie Fanatik. TVR ar urma să transmită meciurile în sistem pay-per-view și să impună firmelor de cablu să se introducă o taxă de aproximativ 10 lei fiecărui abonat.

"RCS nu mai dorește să ofere peste 100 de milioane de euro, propunerea urmând să fie de 60 de milioane cu TVA inclus pentru următoarele sezoane. Probabil se așteptau să fie singuri, însă o firmă din străinătate o să pregătească surpriza licitației. Mai exact, această societate oferă aceeași sumă ca şi cea de la licitația anterioară, o sută de milioane de euro, iar platforma pentru televizare va fi TVR, care o să transmită partidele pe TVR 1, 2 și 3 în sistem pay-per-view, urmând să se negocieze personal cu fiecare firmă de cablu", au dezvăluit surse din cadrul LPF.

RCS&RDS (Digi Sport) și Romtelecom (Dolce Sport) sunt și ele interesate de achiziționarea drepturilor, însă oferă doar 60 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel