Liviu Pleșoianu - Cătălin Ivan, SCANDAL. ”Sunteți JENANT”

Roxana Neagu / 09 feb 2018 / 15:37 Salveaza PDF Comentarii

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu s-a contrat cu europarlamentarul Cătălin Ivan, în direct, la Antena 3. 

Liviu Pleșoianu a afirmat, că-n PE, Tudorel Toader a fost întrebat: ”Cum e posibil să aveți un șef de partid care fură fonduri europene?”. Deputatul PSD a adăugat că ”domnia sa știa că, gata, e condamnare definitivă, se știe exact că așa s-a întâmplat. Foarte multă lume de pe acolo mi-a spus și vreau să verific informația cu dl Ivan că dl Ivan i-a dat un sms doamnei respective ca să spună treaba asta, eram foarte curios dacă dl Ivan confirmă”. 

SMS

Întrebat dacă e adevărat, Cătălin Ivan a răspuns: ”Evident că nu, e o fabulație a dlui Pleșoianu”. 

Liviu Pleșoianu a intervenit: ”Vă rog frumos, nu e o fabulație a mea, eu asta am auzit, v-am întrebat dacă veți confirma sau nu”. 

Cătălin Ivan: ”Aveți un statut și nu ar trebui să vorbiți din auzite. Răspunsul vi-l dau din respect pentru cei care se uită la emisiune, nu i-am dat niciun sms doamnei Ana Gomes, a fost în România, știe foarte bine situația, e unul dintre europarlamentarii cei mai activi pe lupta împotriva corupției. Știa și de Tel Drum și de Dragnea, nu de la mine”. 

”Sunteți aberant”

Întrebat de Liviu Pleșoianu de ce nu a vorbit în PE despre abuzurile din România, Ivan a afirmat: ”Dle Pleșoianu, sunteți jenant, dar vă răspuns, în PE se alocă minute pentru fiecare grup politic, fiecare europarlamentar are dreptul să vorbească doar dacă grupul politic îi dă dreptul. Eu n-am avut dreptul pentru că nu mai sunt membru în delegația PSD din PE printr-o decizie abuzivă a lui Dragnea și, prin urmare, nu mi s-a dat dreptul să iau cuvântul”. 

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28