EXCLUSIV  Liviu Dragnea. Ce îi cer oamenii liderului PSD

Joi, 21 septembrie, Liviu Dragnea, președintele PSD, în cadrul unui interviu acordat DC News, a spus că nouă din zece oameni îi transmit acelaşi mesaj.

Liderul PSD precizează că procentul de încredere pe care îl are în continuare PSD-ul se află în jurul de 50%, „sunt perioade când e peste 50 şi perioade când e puţin sub 50".

În contextul discuţiilor purtate cu românii din ţară, a făcut o mărturisire: „Vă spun din discuţiile pe care le-am purtat cu oamenii în ultimele luni de zile mergând prin ţară, de cele mai multe ori cu domnul ministru Daea, în comune, orăşele mici, fabrici, ferme. Se discută despre specificul activităţii respective, discutăm despre irigaţii, legume, fructe, agricultură, ferme, producţie vegetală, industrie alimentară şi aşa mai departe.

Dar invariabil (...) nouă din zece oameni, (...) spun: să nu vă lăsaţi. Şi asta este generată de mai multe lucruri: au înţeles că dorinţa noastră de a cere tuturor agenţilor economici, indiferent de dimensiunea lor din România, tuturor firmelor din România să-şi plătească taxele şi impozitele în mod cinstit – este o cerere legitimă."

„Când am început discuţia despre bănci, cu toate că la început ţipau foarte mulţi că sistemul bancar o să plece, o să se închidă, nu s-a întâmplat nimic, dimpotrivă. Încet-încet, şi aceste instituţii au început să înţeleagă că e în regulă şi că trebuie să se plătească taxele şi impozitele. Cred că mergem pe calea bună", a concluzionat liderul PSD.

[citeste si]

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel