Listă Guvern Grindeanu. Gușă anunță nume pentru MINISTERE cheie

Consultantul politic Cozmin Guşă a făcut, în direct la Realitatea Tv, o analiză asupra componenţei Cabinetului Grindeanu, în funcţie de numele vehiculate. Astfel, acesta a apreciat drept ”interesantă” varianta pentru Ministerul Afacerilor Interne, respectiv fostul prefect al județului Teleorman, în prezent senator PSD, Carmen Daniela Dan.

"Şi propunerea de la Interne este o propunere interesantă interesantă, dacă ne gândim că şi acolo au fost vehiculate nume, care, apropo de psihoza asta a zilei şi Academia de Informaţii, ar fi fost absolventa acestei Academii. S-ar putea să existe şi un astfel de fitru, dar dacă ne uităm şi analizăm propunerea de la Teleorman (n.r Carmen Dan), este limpede că Liviu Dragnea doreşte să aibă autoritate asupra MAI, şi-a pus o apropiată în acea funcție, înţeleg că doamna are experienţă administrativă. Faptul că o femeie vine la MAI nu cred că este un lucru rău. Eu de multe ori spun de mult că în anumite domenii unde-ți trebuie precizie și conștiinciozitate  femeile sunt de preferat. Și dacă doamna de la Teleorman își va pune și expertiza și corectitudinea în slujba Ministerului nu cred că e rău”, a comentat Gușă, luni seară, la Realitatea TV, adăugând faptul că probabil această propunere va șoca.

Citește și: Gușă, avertisment pentru clasa politică: 2017, un an de reîmpărțire a cărților

De asemenea, Cozmin Gușă a mai spus că Teodor Meleşcanu, propus de ALDE, nu este o variantă corespunzătoare pentru MAE, dar în schimb, George Ciamba ar fi o propunere călduţă, dar nu una care să revoluţioneze Ministerul Afacerilor Externe. Guşă a mai subliniat că pentru Ministerul Finanţelor ar fi în cărţi Viorel Ştefan, acesta având mai multe şanse decât Cristian Socol. Pe de altă parte, o miză foarte importantă o are Ministerul de Justiţie, indiferent despre cine vorbim: Florin Iordache sau Şerban Nicolae, numele care pot prelua şefia acestui minister.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel