Lidia și Estera Buble, jignite și atacate pentru Asia Express: Tupeu și nesimțire! Ți-ai bătut joc de o familie și ai lăsat niște copii fără tată

Foto: Facebook Asia Express
Foto: Facebook Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, sunt aspru criticate de fanii Asia Express.

Lidia și Estera Buble formează una dintre cele nouă echipe care au pornit în provocarea Asia Express, pe "Drumul Împăraților". Show-ul a ajuns deja la a 12-a ediție, iar cele două surori au stârnit antipatii în rândul fanilor emisiunii. 

În ediția de marți, 5 octombrie, după o luptă grea pentru amuleta de 1000 de euro și după o cursă cu peripeții, Lidia și Estera Buble au reușit că obțină imunitatea mică și să scape de nominalizarea pentru cursa pentru ultima șansă.

Cele două au surprins pe toată lumea cu ambiția lor și dorința de a câștiga, chiar dacă nu au reușit să obțină amuleta în această ediție, pierzând în fața echipei formată din Eliza și Cosmin Natanticu.

Ajunse la Irina Fodor șa finalul zilei, cele două concurente au izbucnit în lacrimi atunci când au aflat că pot sta liniștite, fără să-și caute cazare și fără să fie eliminate, acesta fiind cel mai frumos cadou pe care îl putea primi Lidia Buble de ziua ei.

Vestea că ele sunt imune nu le-a picat bine fanilor care s-au revoltat pe rețelele de socializare. 

Val de mesaje de revoltă la adresa Lidiei și Esterei Buble

- "Au trișat, sunt hoațe"

- "Nu le suport pe falsele astea"

- "Nu pot să le suport! Lidia asta sare în brațele tuturor bărbaților, tupeu și nesimțire... astea două strică toată emisiunea"

- "Teatru de doi lei făcut de panaramele astea două. Joacă murdar. A făcut-o intenționat să-l impresioneze pe turc. Două panarame care în fiecare emisiune il pomenesc pe Dumnezeu . Huuuuu"

- "Buble e disperată să câștige, plânge și se smiorcăie, cu ochii dați peste cap. Ce poți face, când ,,cineva", acolo sus, o iubește?"

- "Sunt penibile"

- "Foarte nepoliticoase persoane. Și în general indecente"

- "Cele mai insuportabile concurente"

- "Oricum ești penibila, Lidia. Acum înțeleg de ce ți-ai bătut joc de o familie și ai lăsat niște copii fără tată" (n.r. făcând referire la relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion)

- "Buble, ești de o nesimțire și de un tupeu fantastic"

- "Hai că e o porcarie! Fix de ziua ei imunitate... Hai, ne lăsați... Făcătură! Porcărie!"

- "N-am pomenit creaturi mai nesuferite ca bubele astea! Abia aștept să plece!"

Lidia Buble a EXPLODAT

Lidia Buble a răbufnit pe rețelele de socializare după ce mai mulți internauți au criticat-o pentru felul în care a acționat în cadrul competiției Asia Express.

Artista și sora ei au fost acuzate că nu a jucat corect, că nu au fost fair play, din cauza faptului că de mai multe ori a furat mașinile colegilor ei la autostop.

După ce a primit numeroase reacții negative, Lida Buble le-a dat tuturor replica și a explicat cum au stat lucrurile de fapt. 

"Încetați odată pentru totdeauna cu furatul de mașini, pentru că în Asia Express nu există furat de mașini. Există dacă șoferul își dorește să ia o mașină sau alta. Noi întotdeauna întrebam: ”Ați oprit pentru noi sau pentru altă echipă?”.

Faptul că pe televizor nu se difuzează momentele în care noi întrebam, aia nu înseamnă că noi furam mașini. Am jucat foarte corect și n-aș fi făcut vreodată asta, pentru că noi prindeam mașini foarte repede", a spus Lidia Buble, pe InstaStory.

Lidia Buble le-a explicat tuturor că în realitate s-au întâmplat mult mai multe lucruri, iar telespectatorii nu văd chiar tot. Artista a vrut să pună capăt acuzațiilor și a oferit câteva explicații.

"N-am vrut până acum să intru în discuția asta pentru că nu-mi place să mă cert și am văzut că o parte dintre voi erați foarte revoltați pentru că uneori poate părea că noi furam mașini, dar trebuie să înțelegeți că nu puteți vedea tot ce se întâmplă acolo. Nu au timp să dea tot", a mai spus Lidia Buble.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel