Lidia Fecioru, talismane care atrag norocul la bani

Darius Muresan / 09 dec 2018 / 10:59 Salveaza PDF Comentarii
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a prezentat la emisiunea ”Adevăruri Ascunse” câteva talismane norocoase care atrag norocul pe partea financiară.

„Din bătrâni se spunea că mereu când mâncăm și ne rămâne o bucățică de pâine pe masă să nu o aruncăm la gunoi. Niciodată să nu împrumutăm, să dăm pâine din casă. Nu ai pâine, fă mămăligă, dar nu da și nici nu lua.

Nu se împrumută pâinea și sarea. Pe acestea e bine să nu le ceri și nici să nu le dai. Poți să iei norocul sau ghinionul altcuiva. Se spune că nu trebuie să rămână niciodată casa fără o bucată de pâine și sare”, a precizat Lidia Ficioru.

O altă metodă pentru a atrage norocul la bani o reprezintă talismanele din frunze de dafin.

„Se iau trei funze de dafin. Se ung cu ulei de mandarin, cu esență de ulei de mandarin, iar mai apoi una o păstrezi unde ai banii în portofel, una unde ai banii strânși prin casă și una în sertar la serviciu.

Totodată, Lidia Fecioru a precizat că o altă metodă este să pui sub covorul de la intrare de la ușă patru frunze de dafin sub forma de cruce. Dacă s-au rupt sau s-au tocit punem altele. Ele aduc noroc și bogăție. 

Nu în ultimul rând, îți poți face un alt talismant  cu cinci frunze de dafin care se leagă de codiță cu o ață roșie și se pun deasupra ușii la intrare în casă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23