Leo Iorga, probleme de sănătate. Vezi cum poți să-l ajuți

Fostul solist al formaţiei Compact, Leo Iorga, trebuie să se opereze urgent de cancer la creier şi urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale pe 9 mai. Prietenii săi au lansat o campanie online prin care încearcă să strângă banii necesari acestei operaţii urgente.

Leo Iorga se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. De data aceasta fostul solist formaţiei Compact are nevoie de o operaţie pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale.

Prietenii cântăreţului în vârstă de 50 de ani s-au mobilizat pentru a-l ajuta să strângă banii necesari intervenţiei chirurgicale programată pe 9 mai.

Compozitorul Adrian Ordean a oferit numărul contului bancar, în lei, deschis pe numele Iorga Leonard. Astfel, orice persoană care doreşte să-l sprijine pe artist în aceste clipe dificile poate dona bani: BCR: RO 98 RNCB 0318 0006 7289 0001.

Un mesaj similar a fost publicat pe Facebook şi de Ioan Gyuri Pascu, iar pe reţeaua de socializare a fost înfiinţată şi o pagină specială cu titlul „Alături de Leo Iorga": „ Împreună îl putem ajuta! Haideţi să-i fim toţi alături, Leo trebuie să învingă boala!", este primul mesaj publicat aici.

Solistul rock a fost operat de cancer la plămâni în februarie 2011, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală. Într-un interviu acordat Mediafax la doar cîteva luni de la operaţie, Leo Iorga povestea că, deşi se simte bine, va trebui să continue chimioterapia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel