EXCLUSIV  LEGILE JUSTIȚIEI. Remus Borza: E ca la Radio Erevan: n-au luat, au dat...

Remus Borza, deputat independent, a făcut precizări noi legate de modificările la legile Justiţiei, în discuţia pe care a avut-o, în studioul DC News, cu moderatorul Val Vâlcu.

Borza a ţinut să precizeze că, din punctul lui de vedere, modificările la aceste legi nu afectează cu nimic bunul mers al Justiţiei, mai ales că "tot ceea ce şi-a dorit PSD-ul nu s-a întâmplat: preşedintele nu a fost înlăturat din procesul de numire a procurorilor şi a judecătorilor, inspecţia judiciară nu a fost scoasă de la CSM, răspunderea magistratului, aţi văzut, e inoperabilă prin acel amendament al asociaţiei magistraţilor, care a zis “întâi să ne condamnaţi... părea gravă neglijenţă, rea credinţă şi pe urmă mai vedem”...(...)"

”Ca la Radio Erevan”

Până la urmă, ne-a spus deputatul că "Modificările la legile astea 303, 304 şi 317 pe 2004 nu schimbă cu nimic actualul status-quo. E o mare prostie a PSD-ului pentru că nu a obţinut niciun avantaj, şi-a pus pe toată lumea în cap: şi-a pus cancelarii străine, organisme internaţionale, opinie publică, ambasade, presă... Dar n-a câştigat nimic! Din contră! E ca la Radio Erevan: n-au luat, au dat... mai multe drepturi corpului magistraţilor! Nu vedeţi? Au cinci miliarde de euro, de 18 ori mai mult decât, de exemplu, la Ministerul Turismului... şi tot nu e bine!"

Borza a amintit că sunt câteva dispoziţii declarate neconstituţionale care vor fi rezolvate de Parlament.
"Asta a spus-o şi Dragnea, a spus-o şi Tăriceanu, că acele prevederi declarate neconstituţionale vor fi revizuite. De unde atâta tragedie? (...)".

Ce semne de întrebare pot apărea în modificările legilor Justiţiei puteţi asculta în interviul de mai jos: 

 

Interviul complet poate fi urmărit accesând link-ul de AICI

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +9    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11