Lecția superbă dată de un pensionar din România. Nu a dorit să-i fie făcut public numele

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un pensionar din Galați a găsit un portofel în care se aflau peste 6.000 lei, cupoane și tichete de masă.

Portofelul a fost pierdut miercuri într-o zonă aglomerată a orașului Galați. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 13.25, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați s-a prezentat un bărbat în vârstă de 72 de ani care a declarat faptul că a găsit un portofel pe o bancă situată în zona unui magazin alimentar și a venit pentru a-l preda la poliție în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Polițiștii au aflat că în interior se aflau 6.116 lei, 6 tichete de masă, 4 cupoane de pensie și 11 cupoane de călătorie pentru pensionari.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana care figura cu numele în cupoanele de pensie, o femeie în vârstă de 79 ani din municipiul Galați. Persoana a fost contactată și invitată să se prezinte la sediul instituției, în vederea clarificării acestei situații. Ea le-a povestit polițiștilor că făcuse un împrumut.

„Femeia, cu lacrimi în ochi, a precizat faptul că în jurul orei 10.00 a scos de la o casă de ajutor reciproc o sumă mai mare de bani pe care a pus-o în portofelul pe care îl avea asupra sa. Când se îndrepta spre casă în jurul orei 13.00, s-a așezat pe o bancă pentru a se odihni, iar sacoșele cu mai multe produse pe care le cumpărase precum și portofelul le-a așezat lângă ea, pe bancă. La plecare a uitat portofelul pe bancă. Portofelul împreună cu tot ceea ce se afla în el a fost restituit femeii”, a anunțat IPJ Galați.

Bărbatul de 72 de ani care a găsit portofelul nu a dorit să-i fie făcut public numele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel