Lazăr, eliberat din funcție. Chirieac: ''Rămâne ca dreptatea să se facă pe lumea cealaltă''

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcție a procurorului general Augustin Lazăr în vederea pensionării. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acțiunea întreprinsă de președintele României.

Suntem în Ajun de sărbători, cea mai mare sărbătoare a lumii creștine. Rămâne ca dreptatea să se facă pe lumea cealaltă. Iulius Filip a stat la căluși, în acele monstruozități înspăimântătoare de tip nazist, iar domnul procuror Lazăr venea, trecea pe deasupra și îl ținea la pușcărie pentru că nu se îndreptaseră. Iulius Filip merge la cele distincte și înțeleg că starea sănătății sale este foarte proastă, în timp ce domnul Augustin Lazăr, plesnind de sănătate, merge la o pensie de câteva sute de milioane de lei pe lună. Am spus că va avea numai 280 de milioane pe lună, dar eu cred că va avea mai mult, așa să îi dea domnul Klaus Iohannis, a afirmat Bogdan Chirieac, prezent prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

Totodată, analistul politic este de părere că procurorul general Augustin Lazăr a desființat societatea civilă.

A încălcat extremele societățiile civile, desființată de domnia sa cu această ocazie și mă refer la Societatea Timișoara și Grupul pentru Dialog Social pentru servicii deosebite făcute și înainte de '89 și mai ales după '89. Așa a orânduit Dumnezeu lucrurile, probabil într-o nouă încercare pentru noi toți, a adăugat analistul politic.

Anunțul Administrației Prezidențiale prin care se informează eliberarea din funcție a procurorului general Augustin Lazăr

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie a.c., decretul privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, la data de 27 aprilie 2019, pe motiv de pensionare, a anunțat Administrația Prezidențială.

Vezi și: Iohannis a semnat pensionarea lui Lazăr. SRS: Nu există niciun dubiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel