Laura Nureldin, mesaj pentru echipa Antena 3: Vreau să vă scriu aici, în văzul lumii

Rodica Mitu / 27 aug 2018 / 14:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Laura Nureldin, după ce și-a încheiat activitatea la Antena 3, a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

„N-o să vă scriu un mail de rămas bun. Nu. Vreau să vă scriu aici, în văzul lumii. Nu m-aș putea dezice niciodată de voi. Pentru că, în ultimii 6 ani, voi, "Știrile Antena 3" mi-ați fost familia din celălalt „acasă". Am făcut împreună sărbători, rating, alegeri, Breaking News de bune sau de foarte rele. Am stat treji nopțile, ca să „punem" președinți peste ocean, am venit de-acasă, de la șpriț sau de aiurea ca să „intrăm acum".

Ne-am certat, ne-am împăcat, ne-am îmbrățișat și, cel mai important, ne-am bazat mereu unii pe alții. Ăștia, câți am reușit. Am fost mulți? Am fost puțini? Eu cred că am fost destui. Și suntem. Și sunteți. Să nu lăsați pe nimeni să vă spună altceva.

Azi am venit în redacție cu o sacoșă de prosecco și am plecat cu una de flori. Am venit cu inima grea și am plecat cu ea plină.

Dar voi sigur n-o să-mi plecați nici din minte, nici din suflet. Vă știți care sunteți, chiar dacă n-apăreți toți în poze. Vă mulțumesc!”, a scris Laura Nureldin pe Facebook, publicând și câteva imagini.

(w670)

 

Vezi și: Laura Nureldin a plecat de la Antena 3. Ultima fotografie din redacțieTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26