EXCLUSIV  Laura Nureldin a plecat de la Antena 3. Ultima fotografie din redacție

Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin și-a încheiat activitatea la Antena 3. Duminică a fost ultima zi în care am putut să o vedem prezentând jurnalul de știri.

”Când prezentatorul coboară așa la ultimul jurnal, înseamnă că a avut lângă el oameni buni, frumoși și dragi. Vouă vă mulțumesc din suflet. Și vouă, celor care mi-ați spus că o să vă lipsesc din "cutia cu oameni" ”, a scris jurnalista pe Facebook loc unde a postat și o imagine făcută în redacția Antena 3.

(w670)

Într-un interviu recent acordat colegului nostru Bogdan Cotiga, Laura Nureldin a explicat motivele plecării sale de la Antena 3, dar și ce va face în continuare.

Laura Nureldin a spus că a obosit psihic să vadă în fiecare zi un război închipuit între românii care se uită la televizor și care s-au antagonizat mai mult decât cei care sunt invitați în studiouri.

"Am obosit rău. Psihic, nu altfel. Parcă, mai mult decât oamenii de la televizor, s-au antagonizat oamenii din fața lui. Știi ce a scris cineva pe Facebook? Că Sabina (n.r. Sabina Iosub) și cu mine ar trebui să fim concediate pentru că "nu mai respectăm linia". Stai așa. Ce? Nu suntem soldați. Tocmai, respectăm linia echilibrului. Asta, în vreme ce alții ne acuză că, dimpotrivă, suntem prea în partea "ailaltă". Eu mă retrag din războiul ăsta inchipuit, cu victime reale", ne-a spus Laura.

Rămâne scriitoare și...

Laura Nureldin nu pleacă la altă televiziune și se va axa pe pasiunea ei, scrisul, fiind deja autoare a trei cărți. "Mai departe vreau să scriu în continuare, dar mai aplicat, să continuu să și traduc, dar mai mult. Vreau ca asta să fie activitatea mea principală", a adăugat Nureldin pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel