Kristen Stewart şi Robert Pattinson, la un pas de împăcare

RobPattinson si KStewart
RobPattinson si KStewart

După o lună de la izbucnirea scandalului dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart, cei doi actori din Twilight vor să uimească pe toată lumea cu un nou anunţ.

Autor:Andreea Vlădan

Kristen şi Robert au fost implicaţi într-un scandal uriaş,în urmă cu o lună, când a ieşit la iveală că actriţa îl înşela pe iubitul său cu regizorul filmului la care lucra,Rupert Sanders. Atunci actorul s-a despărţit de ea şi s-a mutat din locuinţa unde locuiau împreună.

După mari bătăi de cap pentru cei doi,se pare că aceştia au vorbit la telefon şi că au stabilit că vor să se întâlnească pentru prima dată de la izbucnirea scandalului care a ţinut prima pagină a tabloidelor.

Deşi nu a trecut cu vederea peste infidelitatea iubitei sale,lui Robert i s-a făcut milă de Kristen, care ,în ultima vreme,trăieşte pe bază de tigări şi energizante, şi a decis că este momentul să se întâlnească faţă în faţă şi să poarte o discuţie serioasă despre ceea ce s-a întâmplat. Au vorbit aproape o ora la telefon, a fost emotionant. Kristen l-a implorat sa se intalneasca fata in fata pentru a vorbi. Pana la urma, acesta a acceptat. Era evident că a reuşit să îl convingă. De fapt, el chiar a recunoscut că e mai rău pentru ea, pentru că nu are de trecut doar peste despărţire, ci şi peste criticile fanilor, în timp ce el primeşte toată simpatia.Primele săptămâni şi-a plâns de milă, dar după ce a fost nevoit să dea ochii cu lumea şi după ce a văzut cât de nervoasă este lumea pe Kristen, a început să îi plângă ei de milă", a declarat un prieten al cuplului pentru revista Look.

Nu se ştie data exactă la care se vor întâlni cei doi, insă se pare că Rob nu vrea o întâlnire în public şi se pare că va opta pentu ferma lui Reese Witherspoon, locul unde a stat ascuns de paparazzi după ce s-a aflat de aventura lui Kristen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel