Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson. Vezi aici cu cine

kristien
kristien

Kristen Stewart l-a înșelat pe Robert Pattinson cu un producător de la Hollywood care are de două ori vârsta ei. Actrița din Twilight a sărit în brațele lui Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani, cel care a regizat ultimul film în care a jucat Kristen, Snow White and the Huntsman. Reporterii de la US Weekly susțin că au dovezi foto cu privire la escapada fetei.

Autor: Robert Sandu

Conform Daily Mail, cei doi s-au cunscut înainte de filmările la Snow White and the Huntsman, din moment ce se spune că Kristen Stewart ar fi jucat în acel film mai mult de dragul lui Rupert, pentru a-l ajuta pe acesta să-și facă un debut cu dreptul la Holywood. Totuși, relația nu pare să fie serioasă, mai ales că Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross, cu care are doi copii: Skyla și Tennyson.

Aventura lui Kristen vine la câteva luni după ce iubitul ei, Robert Pattinson, a declarat într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, ediția de Italia, că nu i-a înțeles niciodată pe cei care înșală. "Un singur lucru n-am reușit să înțeleg: de ce înșală oamenii. Părinții mei s-au cunoscut când mama avea 17 ani, iar tatăl meu 25. Sunt și acum împreună și, dați-mi voie să vă spun, par foarte fericiți", a mărturisit actorul care l-a jucat pe Edward Cullen în franciza Twilight.

Cu doar câteva zile în urmă, cei doi au părut că se simt bine împreună la convenția Comic-Con, unde și-au promovat ultimul film al seriei Twilight, Breaking Dawn: Part 2. N-au dat semne că ceva ar fi în neregulă cu relația lor nici la festivitatea Teen Choice Awards de duminică, unde cei doi au primit mai multe premii.

Dacă se adeverește, știrea cum că Kristen l-a înșelat cu un bărbat aproape de două ori mai în vârstă ca ea ar putea pune capăt relației. Asta după ce britanicul Pattinson le-a spus prietenilor apropiați că e tentat să o ceară în căsătorie pe Kristen Stewart.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel