Kim Jong-un, fără milă. Toți membrii familiei unchiului său, executați

Potrivit agenției  sud-coreeană de presă Yonhap, toţi membrii familiei unchiului liderului nord-coreean Kim Jong-Un, Jang Song-Thaek, cel care a fost executat în luna decembrie, au fost executaţi la rândul lor. Potrivit presei sud-coreene, odată cu el au fost executaţi alţi şapte responsabili de rang înalt.

„La ordinul liderului suprem al Coreii de Nord, Kim Jong-Un, toţi membrii familiei lui Jang Song-Thaek, inclusiv copii, au fost ucişi”, după ce au fost convocaţi la începutul lunii decembrie la Phenian, afirmă o sursă neprecizată citată de agenţia sud-coreeană, scrie Agerpres.

Unii dintre aceştia ar fi fost împuşcaţi în faţa vecinilor.

Cei care aveau la rândul lor legături de rudenie cu persoanele executate ar fi fost trimişi în lagăre de muncă din zone izolate ale ţării.

 Pe data de 13 decembrie, agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA a anunţat că generalul Jang Song-Thaek, unchiul lui Kim Jong-Un, considerat „numărul doi în ierarhia regimului comunist de la Phenian, a fost executat, după ce a fost condamnat la moarte de un tribunal militar, fiind acuzat de trădare şi că ar fi pus la cale o lovitură de stat militară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel