Karmen a revenit în forță cu Shake It - VIDEO

Karmen revine cu un nou single în limba engleză, "Shake It", o melodie energică, cu sound american. Piesa a fost compusă de Vlad Lucan, Marco&Seba, Annalise Morelli, Alina Smith, iar versurile sunt semnate de Annalise Morelli și Alina Smith.

" "Shake It" exprimă energia și buna dispoziție pe care dansul și muzica le oferă. Am ales să filmăm one shot, tocmai pentru a evidenția ideea de fun transmisă de cele două, fără a ne limita la o coregrafie", a spus Karmen.

Videoclipul piesei a fost filmat one shot de către Bogdan Daragiu, cel care a regizat și filmat și videoclipurile anterioare ale artistei, precum "You Got It", „Minte-mă", „Viciul meu". De imaginea artistei s-au ocupat Daria Georgescu (RDStyling) - ținută, Andra Manea și Dana Petrina (Make-up and Beauty Studio), Adonis Enache (păr).

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscuta publicului din Romania datorită single-ului de debut, „Domino".

[citste si]

Este elevă a Colegiului de Arte Dinu Lipatti, pasionată de muzică, actorie și dans, știe să cânte la flaut și își dorește să se dezvolte ca artist și pe partea de compoziție muzicală (songwriting). Începând cu 2017, Karmen devine artist ATOM și Global Records. „ATOM și Global Records sunt a doua mea familie, aici am găsit echipa perfectă, oameni cu experiență care știu să valorifice un artist în care văd potential", a mai spus Karmen. Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel