Jill Biden, păcăleală de 1 aprilie. Cum s-a deghizat Prima Doamnă a SUA pentru a servi înghețată: BAU!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

De Ziua Păcălelilor, Prima Doamnă a SUA a servit îngheţată, deghizată în însoţitoare de bord

Prima Doamnă a SUA, Jill Bden, le-a făcut o farsă, în calitate de "păcăleală de 1 aprilie", pasagerilor care o însoţeau joi în timpul unui zbor, distribuindu-le îngheţată pe băţ deghizată în stewardesă, informează AFP, citează Agerpres.

Membrii echipajului şi reprezentanţi ai serviciilor secrete şi ai presei şi-au primit astfel desertul servit de o femeie cu părul scurt şi brunet, purtând o mască neagră şi o insignă cu numele "Jasmine", care se plimba printre rândurile de scaune ale avionului ce o aducea pe Prima Doamnă înapoi la Washington, după o vizită în California.

Cinci minute mai târziu,"Jasmine" şi-a făcut reapariţia printre jurnalişti, fără perucă, şi le-a dezvăluit adevărata ei identitate, anunţând: "farsă de 1 aprilie!".

Jill Biden, cunoscută pentru glumele cu pasagerii avionului cu care călătoreşte. Le-a spus "Bau!"



Nu este pentru prima dată când Jill Biden îi "tachinează" pe pasagerii avionului cu care călătoreşte. Pe vremea când soţul ei era vicepreşedinte al SUA, ea s-a strecurat într-un compartiment pentru bagaje la bordul Air Force Two şi a strigat "Bau!" către prima persoană care l-a deschis, potrivit mass-media americane.

Jurnaliştii care au relatat despre păcăleala de 1 aprilie au recunoscut că au fost "total păcăliţi" de deghizarea Primei Doamne, declarându-se totodată convinşi că nici măcar propria ei echipă nu a recunoscut-o. În ceea ce priveşte batonul de îngheţată de vanilie, tras în ciocolată, acesta a fost "delicios", au precizat jurnaliştii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel