Jiah Khan, scrisoare de adio, înainte de a se sinucide. Vezi pe cine acuză

Vestea sinuciderii actriței indiene, Jiah Khan, la numai 25 de ani, a ridicat mai multe semne de întrebare asupra deciziei acesteia. Cazul a luat o întirsătură radicală, după ce poliția a descoperit o scrisoare de adio în care actrița se plângea de violențele la care era supusă de iubitul acesteie, Suraj Pancholi, scrie Daily Mail. Actriţa Jiah Khan a fost găsită spânzurată în locuinţa ei din oraşul indian Mumbai, pe 4 iunie, iar iubitul acesteia  a fost arestat luni.

 „Nu ştiu cum să îţi spun, însă acum pot să fac asta, căci nu mai am nimic de pierdut. Deja am pierdut totul. Dacă citeşti asta probabil că deja am plecat sau sunt pe cale să plec”, se arată în primele rânduri ale scrisorii adresate lui Suraj.

„În ultimul timp m-ai torturat în fiecare zi. (...) A fost o vreme în care mă vedeam alături de tine pentru tot restul vieţii, viitorul meu era cu tine. Dar tu mi-ai spulberat toate visele. Mă simt moartă pe dinăuntru. Niciodată nu m-am dăruit atât de mult unei persoane, niciodată nu mi-a păsat de cineva atât de mult. În schimbul dragostei mele, tu m-ai înşelat şi m-ai minţit”, continuă Jiah.

„Am avortat copilul nostru, iar asta m-a durut extrem de mult... Îmi doresc să mă fi iubit aşa cum te-am iubit eu”, mai scria artista.

Mai departe, actriţa de la Bollywood îi reproşa iubitului său comportamentul dur la adresa ei şi lipsa de afecţiune. Tânăra era celebră în lumea filmului Indian, jucând în numeroase producţii de la Bollywood, şi chiar alături de Aamir Khan şi Akshay Kumar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel