Urmărește emisiunea live


Iulian Surugiu, după retragerea lui Vasilescu: A fost rugat să-și dea demisia

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Iulian Surugiu, președintele fondator al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, a vorbit despre demisia anunțată de Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, în cursul zilei de ieri.

"Atunci, după ce a avut loc întâlnirea aia, a doua zi de dimineață am discutat cu domnia sa şi i-am spus "domnule, a apărut în presă că te-ai întâlnit cu ţiganii, azi-noapte". La un alt post de televiziune, atunci când am fost întrebat, am spus că, dacă îl văd pe Vasilescu la întâlnire cu ţiganii, râd trei ore şi cred că trebuie să îşi dea demisia de onoare. Revenind la subiect, eu pot să spun următorul lucru: cred că este o demisie politică. A fost rugat să îşi dea demisia de clasa politică pentru că, şi acum în 2020, Poliţia interferează cu politicienii și alte clanuri care au diferite interese.

"Putea să se întâlnească la sediul Poliţiei sau într-o casă conspirativă"

Eu mi-aş dori ca ministrul Vela să facă reforma aia odată. De vreo trei ani de zile, când am ocazia, spun că Poliţia trebuie să fie separată de clasa politică, atât cât se poate. Poliţia Română este în derivă, în situaţia de astăzi, şi merge din inerţie, aşa cum a mers România după Revoluţie. Poliţia Română are nevoie de o reformă făcută de specialiști, nu de politicieni, în folosul cetăţenilor şi în folosul instituţiei ", a spus Iulian Surugiu, la Antena 3.

"Eu cred că, în situaţia din România, era mult mai bine ca şeful Poliţiei, dacă voia dânsul să se întâlnească, putea să o facă la sediul Poliţiei sau într-o casă conspirativă, că avem destule", a mai spus Surugiu.

Vezi și: Război în Poliție! Coarnă face acuzații grave după ultimul gest al lui Vasilescu, înainte de retragere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel