Israel - Palestina, război. Adevărul neștiut după ce zeci de protestatari au fost împușcați: ”Unde era revolta atunci?!”

israel-gaza-violente
israel-gaza-violente

Mutarea ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim a reaprins violențele în Fâșia Gaza, unde mii de palestinieni au forțat gardul de trecere al frontierei. Rezultatul, zeci de morți și răniți.

Analistul politic Bret Stephens, într-un editorial publicat în New York Times și intitulat "Mizeriile din Gaza au autori palestiniei", vorbește despre violențele din Fâșia Gaza, ce s-au soldat cu moartea a 62 de persoane după mutarea amabasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim, informează DEFENSE ROMÂNIA.

Violențele izbucnite, riposta trupelor israeliene și decesul a 62 de palestinieni în Gaza au reaprins un puternic curent împotriva statului evreu și, totodată, valuri de simpatie și manifestații pro-palestiniene.

Însă, așa cum arată Bret Stephens, lucrurile stau oarecum diferit, realitatea din Gaza fiind cu totul alta. Potrivit acestuia, palestinienii sunt "victime prezumtive" care își fac rău singuri, dar adoptă ulterior tactica de a da vina pe "celălalt".

Iată care sunt și explicațiile ce ne duc până la tuneluri secrete sub graniță ...

Citește continuarea aritoclului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel