Irinel Columbeanu, filmat la volanul unei mașini

captură video
captură video

Lui Irinel Columbeanu îi era dor de șofat, așa că s-a urcat la volanul unui bolid și a condus câțiva kilometri. Totul cu ajutorul prietenilor care s-au gândit să-i facă o bucurie.

În ciuda situației delicate în care se află, Irinel Columbeanu (66 de ani) încă simte nevoia să se bucure de micile plăceri ale vieții. Dacă în trecut obișnuia să ducă o viață lipsită de griji, se pare că acum vechile obiceiuri ale milionarului au fost înlocuite cu cele ale oamenilor obișnuiți. Fostul afacerist din Izvorani a avut parte de o surpriză plăcută din partea unui bun prieten. 

După aproximativ cinci ani în care nu a mai avut ocazia să bage cheia în contact și să conducă, un prieten apropiat i-a făcut o surpriză, acum în prag de sărbători. Și-a dat mașina pe mâna lui Irinel și i-a oferit ocazia să se bucure din nou de senzația de a conduce un Mercedes. “Nu am mai condus de aproximativ 5 ani când am predat mașina pe care o aveam închiriată, un Opel mai vechi. Un prieten bun, mi-a făcut o surpriză și m-a lăsat să conduc iar. Nu a fost Bentley, nu a fost Rolls, dar mi-a făcut plăcere să conduc o manuală din nou. Mă gândesc serios să mă reapuc să conduc, dar îmi fac planurile financiare înainte, pentru că acum nu mai am autoturism”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Prieteniile adevărate nu se pierd

Chiar dacă are o pensie de doar  2.000 de lei, bani care nici măcar nu acoperă costurile azilului în care este cazat, Irinel Columbeanu încă mai speră că va putea să se pună din nou pe picioare. Se descurcă destul de greu cu banii, însă are încredere că va ieși și din acest impas, spun apropiații lui. Fostul milionar este înconjurat de oameni cu suflet mare, pe deasupra și darnici. Fiecare îl ajută cu ce poate, fie bani, fie o masă caldă, o invitație la restaurant, o seară de vorbă la un vin sau chiar și mici plăceri cum s-a întâmplat recent cu oferta de condus. Mai nou, și cumnatul său de la Bacău i-a trimis 3.000 de lei, bani care, în aceste momente, îi prind tare bine lui Irinel.

Videoclipul cu Irinel Columbeanu la volan, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel